Pesutilojen laatta on valettu

Upeeta! Mahtavaa! Meillä on lattia. Tämä on suuri merkkipaalu tässä projektissa. Paikkoja on korjattu ja asioita fiksattu mutta mikään ei ole vaikuttanut etenevän, kun lattia on ollut hiekalla. Jotenkin ideat tuntuivat heräävän henkiin siltä abstraktilta tasolta kun viimein näki lattian jalkojen alla. 

Sähköt nippuun

Tuli sitä hommiakin tehtyä. Yläpohjassa kiikuin ja niputtelin sähköjä TC-liittimillä. Ihan mukavaa ja rentouttavaa hommaa saada asioita siistiin nippuun. Nyt eivät nuokaan kulje muhien päällä vaan tuolilta toiselle nätisti. Vielä pitäisi loput sähköt saada vedettyä.

Muuta etenemistä

Eilen kävin töiden jälkeen hakemassa Matkahuollosta Osmo Colorin kaksi sävynäytettä. Tänään vaimo vetaisi uusiin lautoihin pintaan molempia ja toivon mukaan huomenna saadaan tempaistua käsittely vanhaan lautaan. Sit arvotaan ja kattellaan, että kumpi on parempi.

Nyt sitten alkavat kuvatkin ilmestyä blogiloiseen. Aloittelin tänään noista vanhemmista kuvista ja koitan saada nuo uudemmat tässä lähiaikoina myös esille. Koko ajan on tullut kohteesta kuvia otettua, joten vajaasta 300 kuvasta on jo hankaluuksia valita.